Srbijo, raduj se: Najveća legenda odbojke se kandiduje za mesto predsednika OKS! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

Pa, ovo je sjajno!

Srbijo, raduj se: Najveća legenda odbojke se kandiduje za mesto predsednika OKS! (VIDEO)

Svi se sećamo nekih njegovih bravura na terenu, sada je vreme da pokaže šta zna i van njega... A mi verujemo da je to veoma mnogo
Objavljeno:
foto: Profimedia

Najveća legenda naše male države u ovom sportu potvrdila je ono čemu su se svi nadali. Naravno, reč je o velikom Vladimiru Vanji Grbiću!

Izborna Skupština treba da se održi u narednih 60 dana, ali se očekuje da će biti održana u i pre toga.

- Sigurno ću biti kandidat za predsednika, ali trenutno ne razmišljam o tome, niti mi je to opsesija. Jedino razmišljam kako da sačuvamo integritet OSS. Od početka sam zagovarao to da naš individualni interes ne može biti ispred interesa organizacije. To je jedini način da sačuvamo naš sport. I u najsložnijim porodicama se dešavaju problemi, dešava se i nama. Opet smo pokazali da imamo jedinstven stav kad je najteže. Iz ovog moramo izaći jači – istakao je Grbić.

Skandal odneo danak: Golijanin smenjen, ali tek posle incidenata na početku sednice!

Legendarni odbojkaš osvrnuo se in a činjenicu da je sada već bivši predsednik OSS Nenad Golijanin bio uzdržan prilikom glasanja za prijem takozvanog Kosova u FIVB.

- I dalje se držim istog stava da je trebalo da budemo protiv u Buenos Ajresu, iako to ne bi promenilo konačni ishod. Naš stav treba da bude u saglasnosti sa onim što je politika države i ministarstva. Moramo biti dosledni sa te strane. I da ljudi koji nas prate, gledaju i za koje igamo treba da osete da mogu da imaju potpuno poverenje u nas – konstatovao je Grbić.

(Espreso.co.rs/Blic/Sofija Marjanović)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.