BJEKOVIĆ: Ćurković ne zaslužuje da bude počasni predsednik, a ne priznajem da je Vuletić potpredsednik!
Foto: Fonet

ne miri se sa dešavanjima

BJEKOVIĆ: Ćurković ne zaslužuje da bude počasni predsednik, a ne priznajem da je Vuletić potpredsednik!

Predvodnik opozicije tvrdi da njegov nekadašnji saborac jeste "veliki", ali ne baš toliko da dobije titulu počasnog predsednika crno-belih
Objavljeno: 23:53h

Najstariji delegat Partizana očitao lekciju svima: Legendu smo ispratili tiho, a neke pompezno uz prisustvo predsednika!

- Ono što je on pričao o Vučeliću na Skupštini, i Vučelić o njemu, to za ljude koji su daleko od zbivanja lepo zvuči. Toliko jedan drugog da ishvale, malo je to ružno... Ne znam da li zaslužuju da im se toliko pripiše zasluga. Ćurković ima zasluge u Partizanu, igrao je, bio je to što jeste, ali da li je baš toliko "veliki" koliko se tamo moglo čuti, otom, potom, i o tome ćemo pričati. Ne zaslužuje mesto počasnog predsednika. Kada bude trebalo, izaći ću sa argumentima kojim raspolažem. Ne priznajem da je Vuletić potpredsednik i to Partizan ne sme sebi da dozvoli. Zašto? Da li treba da objašnjavam - zapitao se Bjeković za "Blic".

foto: Dado Đilas

NEĆE BITI MIRA U HUMSKOJ! Bjeković i opozicija već preduzeli korake!

Pošto je opoziciona struja bojkotovala sednicu Skupštine i nije se pojavila, on je rekao da će doći da prisustvuju kada budu došli i pravi delegati i prokomentarisao izjavu još jednog svog bivšeg saborca, Žarka Zečevića, da svi koji su se neodgovorno ponašali i nisu došli moraju da podnesu ostavke.

Vučelić tvrdi da igračima nije naređeno da nose majice s likom Saleta Mutavog! (FOTO)

- Kako da sarađujemo? Okej, nije ništa sporno, hoćemo da dođemo. Ali, delegati moraju biti legalni, oni koje je Zečević promovisao 2015. godine. To su sve njegovi delegati koji su mu podneli ostavke. Kada su mu okrenuli leđa, on je našao novih 17 koji su mu odani - dodao je Bjeković.

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.