IZ TREĆEG PUTA: Posle mnogo problema, Partizan konačno je dobio novog predsednika! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

da li će uspeti?

IZ TREĆEG PUTA: Posle mnogo problema, Partizan konačno je dobio novog predsednika! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja vezana za Izbornu skupštinu fudbalskog kluba Partizan pratili ste uz naš "lajv-blog"
Objavljeno: 18:43h

18:40 - Sednica je završena!

18:14 - "Ovaj mali rat" mora da prestane. Nadam se da će tako biti i spreman sam da to učinimo, da ojačamo Partizan i da pristupimo ozbiljno poslu. Živeo Partizan - zaključio je Vučelić.

18:04 - Čestitam upravi od srca. Potpuno se slažem sa Jocom Mileusnićem da je neophodno zakopati ratne sekire. Partizan je šest meseci ratovao sam sa sobom. Sve su to naša deca, nema boljih od Vukotića, Ćutrkovića, Bjekovića... To je sve Partizan. Apelujem na one koje smatram prijateljima da prestanu po novinama da pljuju po Partizanu. Pobedila je jedna struja u Partizanu, čestitamo im i morate svi delegati koji niste tu da budete prisutni. Dođite da kritikujemo ili aplaudiramo. Prestanimo da kaljamo Partizan i pokažimo na delu da nam je svetinja. Privatizacija je jedini izlaz. Moramo da nađemo način da privatizujemo i Zvezdu i Partizan. Za to nam treba pomoć - rekao je Gligorijević.

foto: Espreso

18:00 - Sada govori Žarko Zečević..

- Svi delegati koji nisu pristni su se neodgovorno ponašali što nisu ovde. moramo da budemo jedinstveni i ne smemo da ponovimo dešavanja iz maja meseca. Oni koji su najviše zahtevali Skupštinu nisu došli u septembru i produbili su krizu. Kada nema jedinstva, nema ni rezultata. Zahvaljujem se igračima što su izdržali teret odnosa u vrhu kluba. Šteta što ranije nismo zaveli atmosferu, uveren sam da bi imali bolje rezultate, posebno u Evropi.

17:53 - Jovan Mileusnić, najstariji delegat, je za govornicom.

- Dva kandidata su jurila kao dva jarca. Pokušao sam da utičem da se nađe sloga. Treblo je juče da se sretnu predvodnici sa Bjekovićem. Ne znam zašto do toga nije došlo. Imao sam uveravanje da će odustati od svog zahteva da budu prvi ljudi, da nađemo srednju liniju. Šaljem apel novoj upravi da sve ovo što smo odstranili iz Partizana, bilo da je reč o Petriću, Vukadinoviću, Jovičiću i da ih vratimo nazad. Sasvim je loša politika da se takvi aktivnisti izbacuju. Da nam Partizanovci budu u Metalcu ili Čukaričkom. Reduciramo se gubeći dobre članove. Posebno mi je žao što je u poslednje vreme došlo do uticaja nezvaničnih struja u našim redovima. Čini nam se da su jači od naših organa. Teško mi je što smo Vladicu tihu ispratili, a neke druge pompezno. Tu moramo imati ravnotežu i apelujem da se na tome poradi i da se svi naši bivši i odstranjeni vrate nazad i angažuju, a mi koji smo ovde ostanemo dosledni.

foto: Espreso

17:46 - Vladimir Vuletić je sada za govornicom. On podnosi izveštaj o radu Nadzornog odbora... On je rekao da će nastojati da promeni statuta, pre svega zbog privatizacije.

On je rekao da očekuje pozitivan ishod suđenja u vezu vlasništva nad stadionom.

17:39 - Ivan Ćurković je izabran za počasnog predsednika Partizana!

- Velika je čast i hvala vam. Ja sam postao treći počasni predsednik u istoriji. Više od 18 godina sa profesionalcima u klubu, kao prvi među jednakima vodio sam Partizan. Bio je to uspešan period na svakom planu. Ovo retko priznanje to potvrđuje. Odan sam crno-belim bojama i uvek bio prisutan kada je bilo potrebno. Hvala - rekao je Ćurković.

17:32 - Novi predsednik je sada predložio sastav upravnog odbora. Takođe se zahvalio delegatima na poverenju...

Na predlog Vučelića izglasan je novi Upravni odbor u sastavu: Vladimir Vuletić, koji je i potpredsednik, zatim Milan Obućina, Nebojša Petrović, Zoran Rajić, Branko Brnović, Dragan Trailović, Dušan Jovanović Dejan Bukvić i Goran Škorović.

17:30 - Milorad Vučelić je novi predsednik Partizana! Imao je 30 glasova za, a tri delegata su bila uzdržana.

17:27 - Ivan Ćurković je predložio Milorada Vučelića za predsednika. Nekadašnji golman crno-belih ima mnogo reči hvale za kandidata... On je istakao da je on najbolji čovek za tu funkciju.

17:26 - Jednoglasno je usvojena ostavka Zorana Popovića i Upravnog odbora.

17:20 - Milorad Gligorijević je reakao kroz šalu da ga Bjeković i Zečević podsećaju na Mapetovce koji sede u svojim ložama...

17:16 - Dnevni red je usvojen!

17:14 - Sednica je počela!

foto: Espreso

17:11 - Zasedanje još uvek nije počelo...

17:04 - Naš reporter sa lica mestai ima nezvaničnu informaciju da će biti kvoruma... Predstavnici navijača nisu prisutni...

16:52 - "Kurir TV" vam donosi ekskluzivan prenos dešavanja ispred "Zemunela".

16:45 - U "Zemunelo" je prisutan mali broj radnika obezneđenja, što je svakako dobra vest pre početka sednice.

16:30 - Očekuje se da Milorad Vučelić bude izabran za predsednika, dok opozicija i dalje nije stigla. U "Zemunelo" su stigli Ivan Ćurković, pomenuti Vučelić.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.