Kada ovaj dečko igra, Partizan ne gubi, a mi smo se usudili da ga zovemo na PES! Ono što se desilo nije za maloletne! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

PESPRESO #2

Kada ovaj dečko igra, Partizan ne gubi, a mi smo se usudili da ga zovemo na PES! Ono što se desilo nije za maloletne! (VIDEO)

Amajlija crno-belih, koja i dalje nema ligaški poraz u ovoj kalendarskoj godini, pronašla je vremena u svom gustom rasporedu

Objavljeno: 21:27h
Aleksa Radosavljević
foto: Đorđe Popović

Ukoliko do sada niste provalili o kome se radi, otkrićemo vam! Reč je o Marku Jevtoviću, momku koji je tokom karijere branio boje Dinamo Moskve, Zemuna, Novog Pazara, Hajduka Kule, pre nego što ga je put naveo na Humsku 1.

PESPRESO: Igrali smo Sony s fudbalerom Zvezde i ljutim Grobarom! Evo kako smo se proveli! (FOTO) (VIDEO)

Odigrao je 12 utakmica za crno-bele u Superligi ove kalendarske godine, a osvojio je neverovatnih 34 boda! Dakle, jedina dva boda koja je izgubio, izgubio je u poslednjem duelu sa Radničkim iz Niša, kada je rezultat bio 1:1.

foto: Đorđe Popović

Pričali smo o tome kako je igrati fudbal na očajnim srpskim terenima, kako Partizan pokušava da po stilu igre podseti na Barselonu, o bivšim i sadašnjim trenerima, kao i o još mnogo čemu.

Ali, kako vas ne bismo previše davili i prepričavali šta se dogodilo, pogledajte sami...

foto: Đorđe Popović

Verujte nam, retko ćete imati priliku da vidite da neko nekoga ovoliko odvali u PES-u.

P.S. Ne igram privatno ovoliko loše, izgleda da je problem u tome što je Mare profesionalni fudbaler, a ja samo novinar i rekreativac :)

Ukoliko ste zaboravili na prvu epizodu, evo, podsetite se!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.