EGOIZAM I SEBIČNOST: Po kome je to Marko Nikolić opleo posle remija sa Radničkim!
Foto: Fonet

Problemi u Humskoj!

EGOIZAM I SEBIČNOST: Po kome je to Marko Nikolić opleo posle remija sa Radničkim!

"Pojedinci više žele da naprave razliku za sebe, nego za tim", istakao je strateg Partizana
Objavljeno: 15:10h

- Veoma važna utakmica za nas, jer smo mnogo puta do sada isticali važnost tog takmičenja. Posle izbubljena dva boda na našem terenu protiv Radničkog iz Niša, ovo je jedna lepa šansa da se vratimo na pobednički kolosek. Dobili smo ponovo opomenu, koja se dogodi kada napustimo disciplinu u igri i neki motivacioni nivo koji mora da bude na gornjoj granici. Uz to postojala je i pojava egoizma, pojedini igrači hoće da naprave razliku više za sebe nego za tim. Onda nemamo ni dozu sportske sreće, pa primamo golove kako primamo i promašujemo šanse koje možda ne bismo promašivali - istakao je, a onda dodao:

Šokantno otkriće Draženovih najbližih: Divac mu nije bio prijatelj, evo zašto su stvarno zaratili! (VIDEO)

- Jednostavno, kup je takmičenje u kojem nema popravnog, nije liga u kojoj ima sledećeg kola. Žarkovo je u prethodnom kolu izbacilo jednog ozbiljnog superligaša kao što je Metalac, što predstavlja opomenu za nas. To je tim koji ima dosta mladih igrača, uz tri četiri koja imaju po 33, 34 godine i jako dobro znaju da igraju fudbal. Nema dileme kome pripada uloga favorita, kada igraju timovi iz treće i prve lige, ali to se mora pokazati na terenu - jasan je strateg Partizana!

- Jedina istina u sportu i fudbalu je na terenu, a ne na konferencijama i onako kako to neko zamisli u svojoj glavi. Mi moramo u tu utakmicu da uđemo ozbiljno, maksimalno koncentrisano, ne smemo sebi da dozvolimo da napravimo bilu kakvu glupost u igri koja može kasnije da nas košta. Tražimo prolaz u narednu rundu kupa, hoćemo da prezimimo u tom takmičenju, ali moramo da izvučemo maksimum, kako na timskom, tako i na individualnom planu!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.