Svaka čast! Čukarički prošao u drugo kolo Lige šampiona! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Bravo, deco!

Svaka čast! Čukarički prošao u drugo kolo Lige šampiona! (VIDEO)

Omladinci srpskih klubova nastavljaju da nas, iz godine u godinu, oduševljavaju rezultatima, za razliku od seniora...
Objavljeno:

Domžale je nastavku prvog dela igre imao inicijativu i nekoliko pokušaja s distance, ali je golman Čukaričkog Petar Ćulibrk ostao nesavladan.

Domaćin je u 31. minutu imao sjajnu priliku da udvostruči prednost, ali je Luka Zorić pogodio prečku s metar, pošto je prethodno natrčao na loptu nakon loše intervencije Freliha koji nije uspeo da iskontroliše centaršut Mehmedovića.

Dominik Ivkič je u 47. minutu oborio Marka Šapića u šesnaestercu, pa je sudija Irfan Peljto dosudio jedanaesterac, a siguran izvođač najstrože kazne minut kasnije bio je Mehmedović.

Bitka se u nastavku uglavnom vodila na sredini terena, a Čukarički je pobedu osigurao u 73. minutu posle dobrog kontranapada.

Mašović je sa svoje polovine povukao napad, te proigrao Šarića koji je petom ostavio loptu Nemanji Milojeviću, a ovaj je proigrao usamljenog Vidosavljevića koji je "zalomio" golmana Freliha i laganim udarcem ga savladao.

Domžale je u 82. minutu preko Marcela Kenea uspeo da smanji zaostatak, a konačan rezultat u 89. postavio je Šarić sjajnim udarcem s ivice šesnaesterca.

Ekipa s Banovog brda će 2. novembra gostovati Rozenborgu u Norveškoj. Revanš je na programu 23. novembra u Beogradu.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.