Stigao Škuletu i Dijaru i jurio Kleov rekord, ali Leonardo koristi mudre izreke kada to komentariše!
Foto: Fonet/aleksandar Koković

ne leti visoko

Stigao Škuletu i Dijaru i jurio Kleov rekord, ali Leonardo koristi mudre izreke kada to komentariše!

Brazilski fudbaler je postigao pet golova na pet uzastopnih mečeva
Objavljeno: 12:25h
foto: Saša Pavlić Koky

Gol protiv Voždovca proteklog vikenda bio je peti pogodak Leonarda na petoj uzastopnoj utakmici. On se tako izjednačio sa Petrom Škuletićem koji je isti skor imao u sezoni 2014/15, kao i sa Lamin Dijarom (kraj sezone 2008/09. i početak kvalifikacija za Ligu šampiona).

- Momci koje ste naveli su veliki igrači i bili su ljubimci Grobara. Ja sam stigao relativno skoro, sami znate da dugo nisam igrao i samim tim mi je i taj mali rekord nagrada za rad. Ali lopta je okrugla, fudbal nepredvidiv i zato ovo smatram kao nešto izuzetno lepo, ali i kao vrstu opomene. Kada ste gore, svi vas vole, a kad niste, svi vas zaborave za dva dana. Hvala svima na podršci i rečima. Naravno, sve motiviše još više - rekao je Leonardo.

foto: Saša Pavlić Koky

Ukoliko nastavi s dobrim partijama Leonardo može da obori rekord sunarodnika Klea sa osam uzastopnih golova, odnosno Damira Čakara sa devet.

- Volim Partizan i želim da ostavim dubok trag u njemu. Najveća nagrada bi mi bila da moje odlične partije prati i odlična igra Partizana, jer se samo u tom slučaju moj rad isplati. Ne želim da iskačem iz kolektiva, osim po brojkama, jer nisam sam na terenu, ima nas jedanaestoro. Da ne primim dobru loptu i savršen pas ni ja u krajnjem učinku ne bih bio dobar. Zaista mislim da u Partizanu svi moraju biti - svi za jednog, jedan za sve. Hvala svima, daćemo sve od sebe da kao tim nastavimo pobednički niz - rekao je Leonardo.

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.