Zvezdin heroj protiv Čuka nije sumnjao u pobedu ni kada su gosti izjednačili!
Foto: Saša Pavlić Koky

asistencije u prelomnim trenucima

Zvezdin heroj protiv Čuka nije sumnjao u pobedu ni kada su gosti izjednačili!

Dušan Anđelković je tek peti put od početka sezone bio starter, ali su njegove dve asistencije odlučile pobednika u nedeljnom derbiju
Objavljeno: 15:16h

- Kontrolisali smo igru, mislim da se pobednik nije dovodio u pitanje do njihovog izjednačujućeg gola. Pri rezultatu 1:0 smo imali nekoliko propuštenih šansi. Da smo barem jednu iskoristili, utakmica bi mnogo ranije bila rešena. Ipak, pokazali smo kakav karakter imamo, na 10 minuta do kraja smo potpuno uspeli da okrenemo rezultat u svoju korist - kazao je Anđelković.

foto: Saša Pavlić Koky

Levi bek crveno-belih je čestitao celoj ekipi na požrtvovanju i na pokazanoj snazi. Kako je rekao, zadovoljan je svojim nastupom iako mu je duel sa "brđanima" bio tek peta utakmica koju je počeo ove sezone. On je dodao da nema problem što ne igra u kontinuitetu i da ima dovoljno godina i iskustva da mu to ne smeta.

Zvezda će u sledećem kolu gostovati Spartaku u Subotici, a Anđelković je rekao da crveno-beli u svakoj utakmici idu na pobedu.

- Imamo prednost nad drugoplasiranom Vojvodinom, ali to nije bitno u ovom momentu. I da se završila utakmica drugačijim rezultatom to ne bi bio veliki problem, ima još mnogo da se igra, dele se bodovi i daleko je kraj prvenstva. Ipak, ova pobeda nam je jako bitna zbog samopouzdanja ekipe. Mirne glave spremamo se za utakmicu u Subotici", rekao je Anđelković.

(Espreso.co.rs / Beta>)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.