Gordan Petrić isključen iz Skupštine Partizana!
Foto: Zorana Jevtić

sukob interesa

Gordan Petrić isključen iz Skupštine Partizana!

Disciplinska komisija je nastavila sa poštovanjem Statuta kluba i zadržala principijelnost u ovakvim slučajevima
Objavljeno: 10:19h

Crno-beli su tako nastavili sa poštovanjem svojih principa, da isključuju ljude iz Skupštine koji aktivno ili pasivno učestvuju u radu drugih, rivalskih klubova, kao što su to učinili sa Dragoljubom Vukadinovićem i Ostojom Mijailovićem u aprilu i maju prošle godine koji aktivno učestvuju u radu Metalca i Borca.

foto: Saša Pavlić Koky

- Petrić je bio upoznat sa okolnošću da je u sukobu interesa, bio mu je ostavljen razuman rok od sedam dana da učini bilo koji gest kako bi otklonio postojeći sukob interesa. Tek pošto to nije učinio, zasedala je Disciplinska komisija i donela principijelanu, a ne personalnu odluku, pozivajući se, između ostalog, na ranije slučajeve na kojima je tako postupano - rekao je predsednik Nadzornog odbora crno-belih, profesor Vladimir Vuletić.

Za razliku od Petrića koji je mirnim putem prihvatio ovu odluku, Vukadinović i Mijailović su se pobunili i najavili da će sudskim putem dokazati da su njihova isključenja bila sporna i da su i dalje članovi Skupštine Partizana koja 10 mesci nije odabrala novog predsednika kluba.

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.