MANČESTER ŠMEKERSKI FLERTUJE SA RONALDOM: Portugalcu prija pažnja sa "Old Traforda"!
Foto: Profimedia

gde ima vatre...

MANČESTER ŠMEKERSKI FLERTUJE SA RONALDOM: Portugalcu prija pažnja sa "Old Traforda"!

On se već povezuje sa nekim klubovima gde bi mogao nastaviti karijeru, u početku su to bili Real Madrid i Pari Sen Žermen

Objavljeno:

Već neko vreme se špekuliše da će Kristijano Ronaldo na kraju ove sezone napustiti Juventus.

"Stara dama" danas igra odlučujući meč u borbi za mesto koje vodi u Ligu šampiona i ukoliko ne izbori plasman u najelitnije klupsko takmičenje na svetu onda je gotovo sigurno da će Portugalac napustiti klub.

Ronaldo sa Juventusom ima ugovor na još godinu dana, ali prethodnih sedmica se uveliko piše o tome da je on već odlučio da na kraju ove sezone napusti klub iz Torina.

Naravno, on se već povezuje sa nekim klubovima gde bi mogao nastaviti karijeru, u početku su to bili Real Madrid i Pari Sen Žermen.

Međutim, madridski AS objavio je sinoć da su čelnici Mančester junajteda već kontaktirali Ronalda i da su mu ponudili mogućnost da se vrati na "Old Traford".

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Ronaldo je u dresu Junajteda igrao od 2003. do 2009. godine, pa se proslavio na "Teatru snova". Ipak, engleski klub ne želi da vrši nikakav pritisak i samo su odlučili da Ronaldu poruče da se može vratiti ukoliko to želi.

Špekulisalo se da bi se Ronaldo mogao vratiti i u lisabonski Sporting, ali njegov menadžer je to nedavno demantovao.

AS piše da je Ronaldo obavio razgovore i s Ole Gunarom Solskerom i da mu se sviđa što Jnited uopšte ne vrši pritisak da se on vrati, već su mu gospodski poručili da za njega uvek ima mesta u ovom klubu što je oduševilo Portugalca.

Ukoliko Ronaldo odluči na leto da napusti "Staru damu" onda se očekuje da Juventus zaradi oko 25 miliona evra od njegove prodaje.

Ipak, ono što je za njih najvažnije jeste da će itekako osloboditi budžet za plate, jer je Ronaldo daleko najplaćeniji igrač u Seriji A sa godišnjom platom od 30 miliona evra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.