Šta se to sviđa miljeniku Grobara u novom klubu, a ima veze sa Partizanom? (VIDEO)
Foto: FK Čukarički/Promo

novi izazov

Šta se to sviđa miljeniku Grobara u novom klubu, a ima veze sa Partizanom? (VIDEO)

Novi šef struke na Brdu se nada da će uspeti da popravi situaciju u kojoj se ekipa nalazi
Objavljeno: 16:58h

- Ovo mi je prvi klub u Superligi, jer sam radio u nižem rangu kada sam dobio trenersku licencu. Dolazak u Čukarički je prekretnica u mojoj karijeri, jer je ovaj klub u prethodne dve-tri godine pokazao na kakvom je nivou, a verujem da će, kao i ja, u narednom periodu da raste. Svestan sam obaveza i veličine kluba i poznat mi je sistem funkcionisanja - rekao je on.

Petrić je naveo da je gledao evropske utakmice Čukaričkog u ovoj sezoni, a da je prethodnih dana odgledao mnogo snimaka i da je upoznat sa igrom ekipe. On je istakao da će insistirati na tome da ekipa ima karakter, da uvek zna šta treba da uradi, "da igrači vrate ono što su izgubili, da budu takmičari". Petrić je tokom karijere igrao za Partizan, a upitan da li mu odgovaraju boje Čukaričkog, koje su takođe crno-bele, on je odgovorio potvrdno.

- Ja nisam opterećen crveno, crno, ovo je čist profesionalizam. Ko zna, možda ću jednog dana voditi (crno-beli) Njukasl. Naravno da mi više odgovaraju crne i bele boje. Svi znaju moju pripadnost - rekao je on.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.