Skupština Partizana bez opozicije! Nenad Bjeković i njegova struja ne dolaze na Teleoptik!
Foto: Fonet

neverovatno

Skupština Partizana bez opozicije! Nenad Bjeković i njegova struja ne dolaze na Teleoptik!

Kako prenosi Blic, neće biti ništa od Skupštine Partizana zakazane za 17 časova
Objavljeno: 16:08h

Gospodo,

Vi koji sebe nazivate pozicijom morate da znate da će se borba za zakonit rad našeg Kluba nastaviti. Nažalost niste prihvatili naše apele, ukazivanja, molbe da se vratimo u okvire Statuta Kluba i koliko-toliko popravimo ogromnu štetu koju ste načinili. Bezočno bez imalo stida i srama nastavljate agoniju našeg voljenog Kluba, a sve zarad, sada smo uvereni, ličnih i sebičnih interesa pojedinaca koji i danas pokušavaju sa ovakvim scenariom (zakazanom sednicom) da ostvare svoje ciljeve. Želimo da vas podsetimo na sve vaše zakulisne, nezakonite i prljave radnje, koje ste učinili od dana kada su predsednik i članovi Upravnog odbora Kluba podneli ostavke.

Formirali ste radnu grupu sa zadatkom da, u roku od 30 dana organizuje Skupštinu kluba. Očigledno je da vam se svidelo da preuzmete sve ingerencije kluba koje pripadaju drugim organima, odnosno predsedniku, Skupštini, Upravnom odboru, Disciplinskoj komisiji, kao i drugim organima Kluba čime ste Klub uveli u bezakonje.

foto: Espreso.co.rs

Ne organizujete Skupštinu, isključujete članove Kluba (Mijailovića i Vukadinovića) preko nestatutarno formiranog organa (Disciplinsku komisiju može da formira samo Upravni odbor), nepoštujući pravo „okrivljenih“ da se izjasne o „krivici“. Neovlašćeno lice zakazuje zborove na kojima se menjaju ugledni članovi Skupštine, a na koje se pozivaju samo odabrani. Pokušavate da održite Skupštinu FK Partizan 12.04.2016.godine, a očigledno da vam za tu Skupštinu nisu bile dovoljne promene koje ste do tada izvršili, pa istu odlažete.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.