Skupština Partizana bez opozicije! Nenad Bjeković i njegova struja ne dolaze na Teleoptik!
Foto: Fonet

neverovatno

Skupština Partizana bez opozicije! Nenad Bjeković i njegova struja ne dolaze na Teleoptik!

Kako prenosi Blic, neće biti ništa od Skupštine Partizana zakazane za 17 časova
Objavljeno: 16:08h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Isti scenario kao u maju!

Zbog brojnih nepravilnosti i nedostataka neće biti ništa od, za danas u 17 sati, zakazane izborne Skupštine FK Partizan jer je opcija koju zastupa predsednički kandidat Nenad Bjeković odlučila da na zasedanje ne dođe iz pomenutih razloga, prenosi Blic.

Ovim povodom prenosimo saopštenje za javnost koje je, u ime članova Skupštine FK Partizan upisanih u Agenciji za privredne registre na dan 13.09.2016, potpisao Nenad Bjeković.

- Poštovani,

U dobroj veri i nameri, sa željom da podržimo naš voljeni klub FK Partizan, postali smo deo crno-bele familije time što smo prihvatili jedan vrlo odgovoran zadatak – izabrani smo na zborovima za članove Skupštine FK Partizan.

Prihvatili smo odgovornost da, po već utvrđenim i pisanim pravilima, budemo članovi najvišeg organa Kluba, Skupštine FK Partizan. Veoma dobro smo se upoznali sa pravima i obavezama koja su propisana članom 18. našeg Statuta a posebno onim što je propisano u stavu 2. tač. 5. i 6, i upravo na ovom mestu počinje naše neslaganje.

Nazivate nas opozicijom samo zato što ne pristajemo na kršenje najviših akata Kluba, po kojima svi moramo da se ponašamo. Mi nismo opozicija, već neko ko se zalaže za zakonit rad Kluba, kao što to FK Partizan i zaslužuje. Protiv smo svih radnji koje uništavaju i unižavaju ugled našeg Kluba. Nezakonite radnje ostavljaju najdalekosežnije i najteže posledice.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.