BAJERN POSLE DVA KIKSA IDE NA NOGE NEUGODNOM LACIJU: Flik ima ideju kako da nastave odbranu titule!
Foto: EPA/Friedmann Vogel

samo se opustili nakratko?

BAJERN POSLE DVA KIKSA IDE NA NOGE NEUGODNOM LACIJU: Flik ima ideju kako da nastave odbranu titule!

Ovo su posebne utakmice za nas i očekujem da ćemo biti veoma motivisani - rekao je Flik

Objavljeno:

Trener fudbalskog kluba Bajern iz Minhena Hansi Flik rekao je danas, pred gostovanje Laciju, da njegov tim mora biti u vrhunskoj formi u Ligi šampiona, kao i da su to posebne utakmice za njegov tim.

- Moramo biti u vrhunskoj formi u Ligi šampiona. Ovo su posebne utakmice za nas i očekujem da ćemo biti veoma motivisani - rekao je Flik na konferenciji za medije.

Fudbaleri Bajerna gostuju u utorak ekipi Lacija u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

- Imamo ideju kako želimo da igramo i to želimo da pokažemo od početka utakmice. Imam potpuno poverenje da će moj tim to učiniti sutra - dodao je Flik.

Trener Bajerna govorio je i o povratku Leona Gorecke na teren, nakon što je fudbaler bio zaražen koronavirusom.

Leon Gorecka
foto: EPA

- Ne možete uzimati zdravo za gotovo povratak nakon takve bolesti. Nadam se da će moći da igra, kao i u Frankfurtu što je odigrao drugo poluvreme. Dobro utiče na našu igru - rekao je Flik.

Na pitanje novinara u kakvom je stanju Niklas Zile i da li će biti spreman da igra protiv Rimljana, Flik je rekao da je Zile danas imao dan odmora, a da sutra putuje u Rim.

- Imamo nekoliko igrača koji su povređeni, Niklas Zile je jedan od njih. Danas smo mu dali dan odmora, a sutra putuje - zaključio je Flik.

Strelac pobedničkog gola u prošlogodišnjem finalu Lige šampiona, Kingsli Koman rekao je da se ništa nije promenilo od tada i da sada ima samo više samopouzdanja.

Bajern je u prethodnom periodu osvojio titulu Svetskog klupskog prvaka, da bi zatim u dve poslednje utakmice u prvenstvu osvojio samo jedan bod.

- Sva putovanja uoči ove utakmice su bila iscrpljujuća i imali smo malo igrača na raspolaganju. Sutra je meč u Ligi šampiona i da ćemo sve od sebe da pobedimo - rekao je Koman.

Meč u Rimu igra se sutra od 21.00.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.