Paunović veruje u našu reprezentaciju: Vidljivo je da se prave promene!
Foto: Damir Dervišagić

nada se najboljem

Paunović veruje u našu reprezentaciju: Vidljivo je da se prave promene!

Paunović je kazao da je kao navijač uvek uz nacionalnu selekciju i da mu je želja da "A" reprezentacija izbori plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018.
Objavljeno:

Paunović je rekao da ga raduju pobede i dobre igre mlade reprezentacije, koja je uglavnom sastavljena od fudbalera koji su prošle godine na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu pod njegovim rukovodstvom osvojili trofej. - Ista je situacija kao i kod 'A' selekcije. Navijam za njih. Raduju me jako dobre igre i pobede u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Bilo bi mi jako drago da dodju do plasmana, jer bi to bio nastavak onih rezultata koje smo započeli. Takodje, raduje me što je selektor (Tomislav) Sivić nastavio putem koji smo počeli moji saradnici i ja - kazao je Paunović. Na pitanje da li bi neko od mladih reprezentativaca trebalo da dobije šansu u "A" selekciji, Paunović je rekao da će selektor to odlučiti kada za to dodje vreme.

foto: Dado Đilas

- Drago mi je što su (Predrag) Rajković, (Marko) Grujić, (Andrija) Živković i (Nemanja) Maksimović dobili poziv za 'A' selekciju. Selektor je pokazao da već računa na njih. Za ostale igrače će odlučiti kada da dobiju šansu - kazao je ovaj 39-godišnji trener.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.