Paunović veruje u našu reprezentaciju: Vidljivo je da se prave promene!
Foto: Damir Dervišagić

nada se najboljem

Paunović veruje u našu reprezentaciju: Vidljivo je da se prave promene!

Paunović je kazao da je kao navijač uvek uz nacionalnu selekciju i da mu je želja da "A" reprezentacija izbori plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018.
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nekadašnji selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović rekao je danas da su vidljive promene u Fudbalskom savezu (FSS) i dodao da je evidentno da se radi s velikom željom da se ostvare dobri rezultati u predstojećem periodu. - Zaista je vidljivo da se prave promene i da pokušavaju da se naprave dobri rezultati. O atmosferi u Savezu ne bih mogao da pričam, jer sam daleko - rekao je Paunović za agenciju Beta. Paunović je kazao da je kao navijač uvek uz nacionalnu selekciju i da mu je želja da "A" reprezentacija izbori plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, kao i da ne želi da komentariše igru ekipe koju ne trenira.

foto: Reuters

- Kao navijač ću uvek bodriti reprezentaciju, biću uvek uz njih. Ispratio sam utakmicu protiv Irske, ali o igri ne mogu ništa da kažem, jer ne volim da komentarišem ekipe koje ne treniram. Jednostavno, ne želim ni da hvalim, ni da kudim - rekao je Paunović. Reprezentacija Srbije igrala je nerešeno 2:2 s Irskom u Beogradu u prvom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.