SLAVOLJUB ĐORĐEVIĆ EMOTIVNO O CRVENO-BELIMA: Verujem da ću se jednog dana vratiti i predvoditi moj klub do Evrope!
Foto: Starsport©

ZVEZDINO DETE

SLAVOLJUB ĐORĐEVIĆ EMOTIVNO O CRVENO-BELIMA: Verujem da ću se jednog dana vratiti i predvoditi moj klub do Evrope!

Nema ništa bolje nego kad kao igrač prođete sve selekcije Crvene zvezde i prvi tim, a potom budete i trener u kubu ukojem ste se formirali kao fudbaler

Objavljeno:

Nakon ogromnog uspeha u omaldinskom pogonu Crvene zvezde, bivši fubaler crveno-belih Slavoljub Đorđević, obreo se i u seniorskom fudbalu u trenerske vode. Ove sezone vodi Radnik iz Surdulice, a u opširnom intervju za Mocart sport je istakao da je zahvalan klubu sa Topčidera na svemu i da mu je želja jednog dana da sedne na klupu prvog tima.

- Ceo period u Zvezdinoj školi, a posebno poslednja godina, ostao mi je u lepom sećanju. Nema ništa bolje nego kad kao igrač prođete sve selekcije Crvene zvezde i prvi tim, a potom budete i trener u kubu ukojem ste se formirali kao fudbaler. Sve sam radio korak po korak, sa stavom da u fudbalu treba da se uči od slova "A". Tako sam trenerski posao počeo u pretpetlićima Zvezde, kao pomoćnik. Cilj mi je bio da učim što više i postepeno sam napredovao. Bogu hvala rezultati su me pratili i poslednja sezona je stigla kao šlag na tortu za sve što sam prošao u Ljutice Bogdana - rekao je Đorđević i dodao - Stasao sam kao igrač i trener u Crvenoj zvezdi i naravno da mi je jedan od snova da budem i trener prvog tima crveno-belih, a da bih to postao moram da se dokažem. Mislim da sam na pravom putu, nedostaje mi još iskustva u seniorskom fudbalu, ali sam ubeđen da ću jednog dana ostvariti cilj - istakao je Slavoljub.

Koliko je vezan za crveno-beli dres govore i emocije sa kojim je morao da se koleba pri susretu Radnika i Crvene zvezde.

- Duel sa crveno-belima je veliko iskustvo. Pomešale su se emocije, ali u ovom poslu je neophodno da budete surovi profesionalac što ja i jesam, jednostavno, jednog dana je moralo i to da se desi. Bilo mi je drago što sam imao tu čast da igram protiv Crvene zvezde. Bila je to neprocenjiva lekcija - dodao je Đorđević.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.