Kupovina mačke u džaku: Gde su i šta rade prošlogodišnje transfer bombe u minut do 12? (VIDEO)
Foto: Reuters

bliži se zatvaranje pijace

Kupovina mačke u džaku: Gde su i šta rade prošlogodišnje transfer bombe u minut do 12? (VIDEO)

Klubovi Premijer lige obožavaju da kupuju u poslednjem trenutku prelaznog roka, pa će tako biti verovatno i sada, ali da vidimo kako su prošli pre godinu dana?
Objavljeno: 13:40h

4. Mihail Antonio

Navijači Vest Hema su bili ubeđeni da je ovaj igrač prevara u prvih nekoliko meseci posle dolaska iz Notingem Foresta. Ali vrlo brzo je uspeo da pohvata konce i postane neizostavni šraf u sastavu Slavena Bilića, a odlične igre na startu ove sezone su mu donele i prvi poziv u reprezentaciju Engleske.

5. Majkl Hektor

Navijači Čelsija verovatno ni nemaju pojma da je ovaj momak došao prošlog leta potpisao za njihov tim iz Redinga za 4 miliona funti. Cele prošle godine je ostao na pozajmici u Redingu, a ovog leta se preselio u Ajntraht iz Frankfurta gde je već na debiju dobio crveni karton.

6. Papi Đilobođi

Još jedan dečko koji je postao bio u jednom trenutku i predmet podsmeha među navijačima Čelsija, jer je došao umesto Džona Stounsa. U polusezoni odigrao je ukupno minut za "plavce" da bi prolećnu polusezonu bio u Verderu, pre nego se ovog leta preselio u Sanderlend.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.