Kupovina mačke u džaku: Gde su i šta rade prošlogodišnje transfer bombe u minut do 12? (VIDEO)
Foto: Reuters

bliži se zatvaranje pijace

Kupovina mačke u džaku: Gde su i šta rade prošlogodišnje transfer bombe u minut do 12? (VIDEO)

Klubovi Premijer lige obožavaju da kupuju u poslednjem trenutku prelaznog roka, pa će tako biti verovatno i sada, ali da vidimo kako su prošli pre godinu dana?
Objavljeno: 13:40h

Ima nešto u tom poslednjem danu letnjeg prelaznog roka kada se dešavaju oni transferi u pet do 12 zbog kojih svi sedimo uz kompjuter i iščekujemo kada će odjeknuti neka velika bomba.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Uglavnom se to očekuje od velikih timova, a poslednje trenutke prelaznog roka posebno vole da koriste timovi iz Premijer lige, koji su neobično izuzetno aktivni tog dana, pa se tako očekuje da bude i sada.

Ti transferi navrat-nanos u poslednji čas je uvek "kupovina mačke u džaku", sa šansama 50-50 da li će igrač uspeti. Zato je i red da se podsetimo gde su sada i šta rade igrači koji su pre godinu dana stigli na Ostrvo kao velika pojačanja.

1. Antoni Marsijal

Za 38 miliona funti je francuski tinejdžer prešao iz Monaka u Mančester junajted, a u prvoj sezoni je ostavio prilično dobar utisak. Postao je važan igrač u timu, a dao je gol najvećem rivalu Liverpulu na svom debiju što ga je odmah svrstalo među miljenike navijača.

2. Virdžil van Dajk

Bio je velika želja Sautemptona čitavog leta i na kraju u poslednjem trenutku došao za 11,5 miliona funti iz Seltika. Sada je stub odbrane "svetaca", a prošle godine je izabran u idealan tim sezone.

3. Ramiro Funes Mori

Za 9,5 miliona evra je stigao iz River Plejta u Everton, ali i dalje se ne zna koji su i koliki njegovi kvaliteti. Ostao je upamćen u prvoj sezoni kao čovek koji je slomio nogu Divoku Oriđiju, a sada se bori za mesto u centralnom delu odbrane kod novog trenera Ronalda Kumana.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.