Zukurlić opleo po svojima: FK Novi Pazar je centar kriminala! (VIDEO)
Foto: Fonet

nakon incidenta na tribini

Zukurlić opleo po svojima: FK Novi Pazar je centar kriminala! (VIDEO)

Lider Bošnjačke demokratske zajednice žestoko je reagovao posle najnovijih incidenata koji su obeležili meč između fudbalera Novog Pazara i Crvene zvezde
Objavljeno:

Ne prođe gostovanje nekog beogradskog kluba u Novom Pazaru, a da na tribinama ne nastane haos! Navijači su na meču Superlige u nedelju skandirali najsramnije parole i veličali ratnog zločinca Nasera Orića, kao i vađenje organa Srbima na Kosovu i Metohiji!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zbog toga ne čudi što se Zukorlić u razgovoru za Alo obrušio na klub iz Raškog okruga.

- Mislim da treba da pristupimo korenima problema, jer ukoliko se ne preseče dotok problema, kozmetičke intervencije ili stavovi neće imati nikakvog smisla. Ja sam lično, kao i članovi naše stranke, ukazivao na to da je FK Novi Pazar centar kriminala u tom gradu i regionu. Od brojnih zloupotreba pri izgradnji stadiona, preko kladionica, koje su glavni motiv zainteresovanosti gradske politike za ovaj klub, do brojih mahinacija u vezi sa fudbalskim transferima. Gradska vlast u Novom Pazaru kao pokrovitelj svih tih kriminalnih radnji manipuliše i samim navijačima. Kada su im potrebni za razne akcije, onda su njihovi, a kada im postanu teret, onda se ograđuju od njih - kaže Zukorlić.

Poruke građana novoj Vladi: Manje kradite, više radite! (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.