SAT VREMENA MU SE BORILI ZA ŽIVOT NA TERENU: Jezive scene na utakmici, posle pada ostao nepomično da leži!
Foto: Printscreen/Youtube

završio u bolnici

SAT VREMENA MU SE BORILI ZA ŽIVOT NA TERENU: Jezive scene na utakmici, posle pada ostao nepomično da leži!

Utakmica je zbog toga prekinuta i pitanje je da li će biti nastavljena

Objavljeno:

Umalo da se dogodi koban ishod na jednoj niželigaškoj utakmici. Nekadašnji fudbaler Boltona Niki Hant je završio u bolnici posle žestokog udarca glavom.

Sadašnji član niželigaša Darlingtona je pri padu udario glavom i ostao bez svesti, a zbog toga je utakmica prekinuta u 87. minutu. Sat vremena mu je na terenu ukazivana pomoć, a onda je ambulantnim kolima prebačen u bolnicu.

Utakmica je igrana u sklopu Nacionalne lige Sever, a Darlington se kasnije oglasio saopštenjem.

- Moramo da vas upoznamo sa novim detaljima povrede Nikija Hanta. Posle incidenta na terenu, pred kraj meča, Niki je ostao u nesvesti i bila mu je potrebna duga intervencija zbog povrede glave od fizioterapeuta oba kluba i njihovog medicinskog osoblja.

- Odveden je u bolnicu oko 23 časa ambulantnim kolima i hteli bismo da se zahvalimo svima koji su pitali, ali i onima koji se brinu o njemu. Naše misli su sa Nikijem i njegovom porodicom - navode iz Darlingtona.

Rezultat u trenutku prekida meča bio je 2:0, a tek će biti odlučeno da li će taj rezultat ostati ili će se igrati novi meč.

- Hant je pao pozadi, tu je bio i Toni Mekmejon, a Niki se nije pomerio sat vremena dok nije pozvana hitna pomoć. Igrači obe ekipe su šokirani onim što se desilo - piše "Nortern Eho".

Pretpostavlja se da povreda ima veze sa kičmom, ali nije za sada precizirano šta je tačno oštećeno iskusnom fudbaleru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.