Đurić žestoko opleo po Zečeviću: Taj grobar Partizana hoće treći put da sahrani klub! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

BEZ DLAKE NA JEZIKU

Đurić žestoko opleo po Zečeviću: Taj grobar Partizana hoće treći put da sahrani klub! (FOTO)

Nekadašnji prvi čovek crno-belih odgovorio je na optužbe bivšeg generalnog sekretara vicešampiona
Objavljeno: 23:26h

- Taj grobar Partizana je u jednom trenutku zaključao i južnu tribinu stadiona u Humskoj!? Koji to ljudski um može da smisli? Isti onaj koji je osnovao deset firmi "ćerki" FK Partizan, a sa samo jednom namerom, da izvlači novac iz kluba. Hteo je Zečević da leti, osnovao avio-kompaniju "Tajger er", pa da se bavi građevinom u ime Partizana, "Parti-građevinar", zatim "Parti-elektronik", MIP radio, Siti TV, pa rentakar agencija, obezbeđenje... Sve te firme su kasnije otišle u bankrot sa milionskim dugom! Žarko Zečević je iza sebe ostavio pustoš - rekao je Đurić, prenose "Novosti".

foto: News1/Zorana Jevtić

- Može Zečević da me vređa, to i čine ljudi kada nemaju pravih argumenata, pogotovo što njegovo vreme navijači Partizana pamte po dominaciji Crvene zvezde i njenim titulama pravaka Evrope i sveta. Iz mog vremena u Partizanu ostalo je pet vezanih titula, tri Kupa Srbije, utakmice u Ligi šampiona, jeseni u Ligi Evrope. I to u periodu kada je Žarko Zečević, zajedno sa Petrom Škundrićem, kumovao sponzorstvu "Gasproma" našem večitom rivalu.

Što se tiče praznih tribina u Humskoj, evo i mišljenja na tu temu.

- Partizan mora da krene napred i da vrati autoritet. Grobar našeg kluba Žarko Zečević hoće ponovo da uzme lopatu u ruke i treći put sahrani Partizan! Ranije je zaključavao samo južnu tribinu, sada bi da stavi bravu na čitav stadion, jer nam tribine tokom utakmica izgledaju kao da je stadion zaključan - navodi Đurić.

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.