BAJERN MINHEN I MARKO NIKOLIĆ: Ovo je ono što se čeka!
Marko Nikolić, Foto: Starsport©

liga šampiona

BAJERN MINHEN I MARKO NIKOLIĆ: Ovo je ono što se čeka!

Srpski stručnjak dokazuje da je satkan od šampionskog materijala

Objavljeno:

Marko Nikolić je došao do prvog boda u Ligi šampiona, tako što je posle drmatične utamice izborio remi sa Salcburgom u Mozartovom gradu - 2:2. Međutim, pred srpskim stručnjakom je najveći izazov u karijeri, pošto u drugom kolu Lige šampiona njegova Lokomotiva ide na megdan minhenskom Bajernu.

Bavarci su demonstrirali silu u prvom kolu protiv Atletika iz Madrida - 4:0, ipak, to ne plaši Nikolića.

- Bajern je najbolji tim u Evropi. Aktuelni osvajač Lige šampiona. Imamo veliko poštovanje prema protivniku. Ali ovo je fudbal. Sutra treba da damo dve od sebe na terenu. Svaki igrač u timu. Znam da će tako i biti. Pripremali smo se, gledali neke njihove utakmice. Disciplina je bitna. Samopouzdanje i kvalitet imamo. Plus igramo na domaćem terenu. U normalnom smo raspoloženju. Svi smo srećni što ćemo igrati protiv tako kvalitetnog tima - istakao je Nikolić.

Javnost u Rusiji prilično pesimistično gleda na duel Lokomotive i Bajerna.

- Skepsa oko nas? To su normalne stvari u fudbalu. Moj posao nije da odgovaram onima koji ne veruju u nas. To nije moj problem. Moj posao je da radim sa ekipom i da se taj rad vidi na terenu. Ozbiljno se pripremamo jer je fudbal naš posao. Čeka nas duel sa najboljim timom Evrope. Biće ovo lepa prilika da gledate vrhunski nivo fudbala. I da vidite kako će se ruski tim suprostaviti takvoj ekipi. To me čini srećnim.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.