SUJETA UNIŠTAVA PARTIZAN, SVI SE MEŠAJU U RAD: Đuričić bez dlake na jeziku - imao je poruku i za Vučelića!
Đuričić sa leve strane, Foto: Starsport©

CRNO-beli gostuju u Nišu

SUJETA UNIŠTAVA PARTIZAN, SVI SE MEŠAJU U RAD: Đuričić bez dlake na jeziku - imao je poruku i za Vučelića!

Milan Đuričić Đumi se osvrnuo i na najdraže momente provedene u Humskoj, kao i na one teže

Objavljeno: 14:06h

Bivši asistent Sava Miloševića u stručnom štabu Partizana Milan Đuričić Đumi preuzeo je niški Radnički, a ovog popodneva dočekuje upravo crno-bele od 17 časova u derbiju 12. kola Superlige Srbije.

Naravno, ima puno emocija u susretu sa bivšim štićenicima, od kojih je mnogima upravo on usadio prave fudbalske vrednosti tokom godinu i tri meseca provedenih u Humskoj.

Tako je bilo i prošle godine sam sa Partizanom igrao protiv Vojvodine i Radničkog. Gde god da sam radio ostajale su neke emocije i uspomene, tako da ne mogu reći kako mi predstoji jedan običan meč za bodove. Naravno, profsionalac sam, na kraju se sve svede na tri boda, na to da li si pobedio ili nisi. Ja ću od mojih igrača tražiti pobedu – kaže za 24sedam Milan Đuričić.

Milan Đuričić Đumi
Milan Đuričić Đumi foto: Starsport©

Najdraža uspomena na klupi Partizana mu je:

Utakmica sa Mančester junajtedom u Beogradu! Bez dileme. Bilo je tu blistavih pobeda i kvalitetnih partija, ali meč sa Englezima u Beogradu je pokazao celoj Srbiji da je moguće igrati protiv najboljih timova na njihovom nivou. Dokazali smo i sebi, ne samo drugima. I morali smo da ih pobedimo po svemu kako smo odigrali. Nije dosuđen i jedan penal, ali dobro… Taj meč će se još dugo prepričavati među navijačima, zbog toga će postati legendaran.

Zašto je Partizan izgubio igru koju je pokazao upravo protiv Mančester junajteda?

- Zbog sujeta ljudi! Samo ću to reći, neću navoditi imena! Počeli su svi da se mešaju i interesuju za igru, mada sam ja bio zadužen za nju i isključivo sam se ja bavio igrom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.