Bane kao pravi kapiten otkrio navijačima šta da očekuju u kvalifikacijama za SP! (FOTO)
Foto: Reuters

iskreno, od srca

Bane kao pravi kapiten otkrio navijačima šta da očekuju u kvalifikacijama za SP! (FOTO)

Mislim da selekcija koja osvoji svih 12 bodova u mečevima sa Gruzijom i Moldavijom ima realne šanse da bude prva u grupi i izbori plasman na Svetsko prvenstvo. Ovo govorim iz našeg iskustva, ali i činjenice da je grupa ujednačena, grupa u kojoj mi nismo favoriti. Mislim da je tako i bolje - rekao je Ivanović.
Objavljeno: 13:03h

- Nešto slično igramo u Čelsiju. Sistem može biti veoma pozitivan, jer stvaramo mnogo više prilika, ali zahteva i mnogo više opreznosti u defanzivnim zadacima. Videćemo kako će stvari stajati pred okupljanje, važno je da nemamo problema sa povredama, jer zbog kartona ne možemo da računamo na dva važna igrača, Nemanju Matića i Aleksandra Kolarova. Moramo zbog toga još više da budemo tim - kazao je igrač Srbije.

foto: Dado Đilas

Ivanović je ocenio da bi dobri rezultati na početku kvalifikacija privukli navijače na tribine.

- Dobro poznajem puls našeg naroda, znam da bi jedan dobar rezultat učinio da nam kasnije navijači budu vetar u leđa. Dugo sam u reprezentaciji, znam takođe da nikada nismo razočarali kada je 'Marakana' bila ispunjena. Voleo bih, naravno, da već na početku osetimo podršku, a svesni da se ona mora zaslužiti na terenu. Ako pobedimo Irsku, siguran sam da će se tražiti karta više već za prvu narednu utakmicu - rekao je Ivanović.

- Naš narod u Srbiji, ali i Republici Srpskoj i Kosovu i Metohiji, voli fudbal. Na nama je da ga dovedemo na stadion, kako bismo ostvarili zajedničku želju i otišli u Rusiju - dodao je on.

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.