IZJAVA LEGENDE FUDBALA O KOJOJ ĆE DA SE PRIČA: Dobro pročitajte šta je rekao pred meč sa Kosovom!
Goran Pandev, Foto: Reuters

baraž

IZJAVA LEGENDE FUDBALA O KOJOJ ĆE DA SE PRIČA: Dobro pročitajte šta je rekao pred meč sa Kosovom!

- Ovom narodu trebaju ovakvi trenuci i jedino što mogu da obećam je da ćemo ostaviti srce na terenu da bi obradovali makedonski narod - kazao je Pandev

Objavljeno:

Selektor reprezetacije Severne Makedonije Igor Angelovski izrazio je danas uverenje da će njegovi fudbaleri na sutrašnjem meču protiv Kosova "biti na masimalmnom nivou i spremni za pobedu".

"Siguran sam da ćete na ovom meču naši reprezentaivci pokazati najbolje. Ovaj meč Makedonija čeka punih 30 godina. Sami smo sebe doveleli u situaciju da budemo u igri za EP. Nijanse su na našoj strani, očekujem da odemo u finale", rekao je Angelovski na konferenciji za medije.

Jedan od polufinalnih mečeva Lige nacija Severna Makedonija – Kosovo za plasman na Evropsko prvenstvo igra se sutra od 20.45 na nacionalnom stadionu “Todor Proeski” u Skoplju, bez prisustva publike.

Angelovski je ocenio da su uslovi za igranje utakmice neubičajeni, ali je istakao da će njegovi fudbaleri odigrati maksimalno i u ovim uslovima, da će prema Kosovu imati isti pristup kao i prema svim drugim, kao i da misli da će dati maksimum.

Kapiten makedonske reprezentacije Goran Pandev rekao je da je utakmice protiv Kosova za njega jedan od najvažnijih mečeva u karijeri i da on i njegovi saigrači idu na pobedu.

- Znamo šta nosi ova utakmica. Idemo na pobedu. Imamo mnogo iskustva, žalosno je što neće biti publike. Ovom narodu trebaju ovakvi trenuci i jedino što mogu da obećam je da ćemo ostaviti srce na terenu da bi obradovali makedonski narod. Nijanse će odlučiti meč, ali mi se spremamo kao za sve mečeve - istakao je Pandev.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.