VUČIĆ: Zvezda treba da ide u Jermeniju da igra! Setite se šta su nama uradili 1992. godine!
Foto: EPA_EFE/KOCA SULEJMANOVIĆ

reč predsednika

VUČIĆ: Zvezda treba da ide u Jermeniju da igra! Setite se šta su nama uradili 1992. godine!

Predsednik Srbije je jasno istakao da crveno-beli ne bi trebalo da koriste situaciju u toj zemlji kako bi izvukli korist za sebe

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je predstojeće odigravanje meča Crvene zvezde i Ararata u zemlji zahvaćenoj ratom.

Odgovarajući na pitanje o gostovanju fudbalera Crvene zvezde u okviru plej-ofa za Ligu Evrope u Jermeniji, Vučić je rekao da će biti kako kaže UEFA, ali da se njemu čini da ima uslova da se taj meč održi u Jerevanu.

Predsednik Srbije smatra da Zvezda treba da ide u Jerevan i da ne treba da koristi situaciju u Jermeniji za sticanje sportske prednosti. Takođe, podsetio je na veliku nepravdu koju je naša reprezentacija doživela nakon kvalifikacija za EURO 1992. godine, kada joj nije dozvoljeno da se takmiči, iako je obezbedila učešće kroz kvalifikacije.

- Voleo bih da naš klub, bilo koji, da igra u Jerevanu, jer mislim da je moguće da se igra u Jermeniju. Ne treba da koristimo ovu situaciju da bismo u sportskom smislu dobili neku prednost. Svi se sećate kada su Danci postali prvaci Evrope jer su nas izbacili, iako smo bili bolji od Danaca u kvalifikacijama. Biće onako kako UEFA kaže. Sportski je da Zvezda ide u Jerevan i da pobedi ili izgubi u Jerevanu, ali UEFA je ta koja odlučuje, ne mešam se u njihovu odluku - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.