Večiti derbi se igra pred navijačima?!
Foto: Starsport©

sve ide ka tome

Večiti derbi se igra pred navijačima?!

Postoje naznake da bi uskoro publika mogla da se vrati na srpske stadione

Objavljeno:

Večiti derbi koji je zakazan za 17. oktobar mogao bi da se ponovo igra pred navijačima.

Miljko Ristić, predsednik Medicinske komisije FSS-a, najavio je u intervjuu za "Alo" da bi ubrzo mogla publika da se vrati na srpske stadione s obzirom da je broj zaraženih koronavirusom u padu.

- Verujem da je pitanje dana kada će FSS dozvoliti navijačima prisustvo na utakmicama. Naravno, biće određeni broj ljudi na stadionu i moraće da se poštuju zdravstvene mere i propisti. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je Srbija po broju zaraženih na zadovoljavajućem nivou, onda takva odluka ima rezona - rekao je Ristić i dodao:

foto: Printscreen/TV Pink

- Krizni štab se zasad ne oglašava, ali smatram da je došlo vreme da se navijači vrate tamo gde im je mesto. To je realnost, naravno uz obavezu poštovanja preporuka nadležnih. Osim na stadionima Crvene zvezde i Partizana, u našoj Superligi nema puno navijača, stoga nema opasnosti za širenje pandemije, plus što se igra na otvorenom.

Prema sadašnjem rasporedu, preostalo je da se odigra još jednom kolo Superlige Srbije i potom sledi reprezentativna pauza koja će trajati 2 nedelje, a posle toga bi odmah na programu trebalo da bude 163. Večiti derbi u Humskoj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.