FSCB ŽARIŠTE KORONE PRED PUT U SRBIJU: Sedmorica pozitivnih na Covid testu uoči meča protiv TSC-a!
Foto: EPA/Hugo Delgado

Ceo stručni štab i jedan igrač

FSCB ŽARIŠTE KORONE PRED PUT U SRBIJU: Sedmorica pozitivnih na Covid testu uoči meča protiv TSC-a!

Usled ovolikog broja inficiranih logično je da se postavlja pitanje da li sme da se rizikuje sa odigravanjem utakmice?!

Objavljeno:

TSC će na stadionu Senti igrati protiv FCSB-a u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, što će biti srpskom klubu debi na domaćem terenu u međunarodnim takmičenjima.

Ipak, sada pred dolazak rumunskog kluba, nekadašnje Steaue, stižu zabrinjavajuće vesti da se koronavirus raširio u klubu.

Kako je potvrđeno na njihovom sajtu, čak sedmoro ljudi je bilo pozitivno na testu na koronavirus. Doduše, samo jedan igrač je među njima, ali zato je gotovo kompletan stručni štab zaražen.

Razboleo se igrač Andrej Miron, ali Anton Petrea, prvi trener FCSB-a! Pored njega, virus je otkriven i kod kondicionih trenera Tomasa Nojberta i Horee Kodoreana, zatim kod fiziotarapeuta Sorina Kristofa, kod video analitičara Bogdana Stojke i tim menadžera Marijuša Janulija.

Nijedan od njih neće moći da krene za Srbiju, pa prema poslednjim informacijama ekipu će u duelu sa TSC-om voditi Bogdan Vintila, koji trenira rezervni tim FCSB-a.

- Možemo da budemo uznemireni, ali ovo je Božija volja. Ovu bolest svako može da dobije - poručio je vlasnik kluba Điđi Bekali.

Međutim, ono što se nameće kao pitanje jeste da li uopšte postoje sada uslovi da se utakmica odigra, s obzirom na ovoliki broj zaraženih i da je pitanje da li je već sada virus prisutan kod ostalih igrača, jer su prethodnih dana bili u kontaktu sa inficiranima?!

Meč bi trebalo da se igra u četvrtak uveče, ali sada je već pitanje...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.