U HUMSKOJ CEO DAN VRI KAO VULKAN, A SAD BI MOGLO DA EKSPLODIRA: Partizan vraća Miloša Jojića?!
Foto: Starsport©

bomba

U HUMSKOJ CEO DAN VRI KAO VULKAN, A SAD BI MOGLO DA EKSPLODIRA: Partizan vraća Miloša Jojića?!

Iskusni Jojić već duže vreme nije u planovima u turskom šampionu

Objavljeno:

Partizan želi da vrati Miloša Jojića.

Kako saznaje "Telegraf" za kraj ovog burnog dana u Humskoj, usled promene na mestu trenera koja se dogodila, mogla bi da odjekne i transfer bomba u vidu povratka miljenika Grobara.

Međutim, posao oko heroja jednog od Večitih derbija neće biti nimalo lak za izvesti pošto iskusni vezista ima ugovor sa Bašakšehirom još godinu dana i primanja preko milion evra godišnje samo na ime plate.

foto: Starsport©

Ipak, u Istanbulu već dve godine ne računaju na njega, a prošle zime je bio prosleđen na pozajmicu u austrijski Volfzberger.

Iz Humske su tokom prethodnih meseci nekoliko puta kontaktirali igrača i rekli mu namere da žele da ga vrate, ali konačnu reč će na kraju morati da daju čelnici turskog tima.

S obzirom da on ulazi u poslednju godinu ugovora u Partizanu se nadaju da bi određeni ustupci koje bi učinile sve tri strane mogli da dovedu do konačnog dogovora.

foto: Starsport©

Jojić je dete Partizana, prošao je sve mlađe selekcije do prvog tima za koji je odigrao 35 mečeva i postigao 10 golova od kojih je najvažniji bio onaj u 144. Večitom derbiju iz slobodnog udarca kada je doneo titulu crno-belima.

Posle toga je igrao je kod Klopa u Borusiji iz Dortmunda, zatim za Keln i na kraju za Bašakšehir i Volfzberger.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.