DANI I SATI UBEĐIVANJA NISU MOGLI PROTIV NAGOMILANOG STRESA I NEPRAVDE: Partizan se oprostio od Miloševića!
Foto: Starsport©

sve je gotovo

DANI I SATI UBEĐIVANJA NISU MOGLI PROTIV NAGOMILANOG STRESA I NEPRAVDE: Partizan se oprostio od Miloševića!

Oni su već zakazali promociju novog trenera

Objavljeno: 17:15h

Iz Humske je stigla i zvanična potvrda imenovanja novog trenera Aleksandra Stanojevića uz oproštaj od dosadašnjeg šefa stručnog štaba Sava Miloševića.

Partizan je izdao saopštenje o promeni na mestu trenera i zakazao promociju novog stratega za sredu u podne.

- Suočeni sa novonastalom situacijom, a bez mogućnosti da istu promenimo, FK Partizan sa neizmernim žaljenjem objavljuje da se dana 1. septembra i zvanično rastao sa šefom stručnog štaba Savom Miloševicem. Dani i sati ubeđivanja, razgovora i ljubavi prema Partizanu nisu urodili plodom naspram teškog perioda, stresa i nagomilane nepravde sa kojom se Milošević sa svojim stručnim štabom, igrači, kao i sam klub suočavao u periodu iza nas - navodi se u saopštenju i dodaje:

- Teška srca, bez skrivanja suza u očima, saradnja izmedu FK Partizan i još jednog velikana ne samo srpskog već i evropskog fudbala je završena. FK Partizan se neizmerno zahvaljuje Savi Miloševicu na ljubavi, trudu, zalaganju i rezultatima koje je donosio u najtežim vremenima za klub. Neizmerno hvala na svakom derbiju, evropskoj utakmici i prolivenom znoju u domaćem prvenstvu! Savo kao takav, veliki čovek i još veći Grobar će zauvek biti deo crno-bele porodice. Imenovanje novog šefa stručnog štaba FK Partizan biće naknadno objavljeno.

BONUS VIDEO:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.