ZNAM DA NAVIJAŠ ZA PARTIZAN, ALI... Lalatović oborio sa nogu voditeljku Arene!
Foto: Starsport©

našalio se

ZNAM DA NAVIJAŠ ZA PARTIZAN, ALI... Lalatović oborio sa nogu voditeljku Arene!

- Nećemo svašta čuti od mene večeras

Objavljeno:

Nenad Lalatović je ponovo dokazao da je antibiotik za Partizan, i posle neverovatnog preokreta i trijumfa Vojvodine je bio prezadovoljan.

On je, kao i uvek, dao neke vrlo zanimljive izjave.

- Nećemo svašta čuti od mene večeras. Partizan je pokazao da ima izvanredne igrače. Mi smo primili onaj nesrećan gol. Moram ovo da kažem. Opet su izmene koje sam napravio promenile rezultat, sva tri igrača koja su ušla su učestvovala u pogocima. Drago mi je što igrači koji su na klupi mogu da doprinesu. Žao mi je što nisu igrali od početka, ali je njima rečeno da mogu da uđu i promene meč.

- To se i desilo. Igrali smo protiv Partizana, koji ima jedan od najvećih budžeta u ligi. Mi taj budžet nemamo, ali evo treći put zaredom su Vojvodina i Nenad Lalatović pobedili Partizan. Ne znam ko time može da se pohvali. Vojvodina, građani Novog Sada na čelu sa Nenadom Lalatovićem su to uradili - rekao je Lalatović.

On se potom i našalio sa voditeljkom.:

- Ja znam da ti navijaš za Partizan, ali drago mi je što mi ti donosiš sreću.

Radovan Ćurčić je govorio umesto isključenog Sava Miloševića.

- Dosta teško je sa igračem manje 45 minuta protiv ovako kvalitetne ekipe Vojvodine. Došli smo do prednosti, zatvarali njihove napade, a onda primili gol sa poludistance, koji smo loše branili. Realno smo morali bar bod da sačuvamo danas. Dosta teška situacija psihološki za nas - istakao je Ćurčić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.