OVO JE PARTIZANOV TIM ZA RFS: Dve loše vesti za Miloševića na dan utakmice sa Letoncima!
FK Partizan, Foto: Starsport©

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE

OVO JE PARTIZANOV TIM ZA RFS: Dve loše vesti za Miloševića na dan utakmice sa Letoncima!

Partizan ove večeri od 21 čas dočekuje tim iz Rige, a ovo su igrači na koje Milošević računa za prvu postavu

Objavljeno:

Došlo je vreme za Partizanov prvi meč u evrokupovima ove sezone. Letonski RFS iz Rige dolazi u Humsku gde će od 21 čas ukrstiti koplja sa vicešampionom Srbije.

Svima u beogradskom velikanu jasno je da ovo neće biti toliko lagan meč kao što publika uvek željna pobeda iščekuje, a najteže je Savu Miloševiću.

Na njemu je da skocka prvih 11 onako kako on to najbolje misli, pa su se posle mnogih rotacija u timu ove sezone svi pitali za šta će se odlučiti protiv Letonaca.

Tako, na golu će biti Vladimir Stojković, desni bek Nemanja Miletić, levi Slobodan Urošević, u srcu odbrane Uroš Vitas i Maki Banjak.

FK Partizan
FK Partizan foto: Starsport©

Što se sredine terena tiče, tu nema previše dilema u odnosu na prethodni meč crno-belih u Superligi Srbije sa Inđijom. Saša Zdjelar i Aleksandar Šćekić ispred odbrane, a po krilima Filip Stevanović i Takuma Asano, dok će ispred Zdjelara i Šćekića biti Bibars Natho.

U napadu, naravno, "skalamerija" Umar Sadik, što bi rekao Milorad Kosanović, a ono što valja napomenuti je da će Sejduba Suma zbog rovitosti od povrede meč početi na klupi.

Kao što se već zna, Lazar Marković neće biti u opticaju za tim u četvrtak od 21 čas (Arena sport, RTS)

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.