ČAK I DA ZVEZDA ISPADNE I LIGE ŠAMPIONA, NIJE TRAGEDIJA: Ako uđe u Ligu Evrope - put do proleća joj je otvoren!
FK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

OPAAAA

ČAK I DA ZVEZDA ISPADNE I LIGE ŠAMPIONA, NIJE TRAGEDIJA: Ako uđe u Ligu Evrope - put do proleća joj je otvoren!

Crvena zvezda će u trećem kolu igrati sa jednim od pet potencijalnih rivala, a čak i da tamo ispadne, ne bi bilo razloga za očajavanje

Objavljeno: 09:51h

Fudbaleri Crvene zvezde prošli su albansku Tiranu i tako se plasirali u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Tamo ih čeka pet potencijalno nagaznih mina.

Međutim, čak i da tamo ispadnu, crveno-beli ne bi trebalo da očajavaju, već bi im bilo dovoljno da se samo dokopaju Lige Evrope pobedom u plej-ofu (u kom bi kako sada stvari stoje bili nepovlašćeni).

Ako bi se izabranici Dejana Stankovića plasirali u Ligu Evrope, umesto elitno takmičenje, oni bi bili u trećem šeširu i to na drugom mestu ispod crte, tako da bi kiks neka dva jača rivala u kvalifikacijama značio da bi crveno-beli pored sebe u grupi imali dva po koeficijentu slabija rivala.

Naravno, još je rano za kalkulacije, ali mi smo tu da mislimo o svemu kako vi ne biste morali!

Prvi put u istoriji TSC iz Bačke Topole igra u Evropi, a debituje večeras (20.00) u Moldaviji, na gostovanju Petrokubu. Iako mu je ovo premijerno učešće u evrokupovima, TSC je favorit s kvotom 2,10 na dvojku, kec je 3,50, a iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Petrokub - TSC.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.