ZA NJIH JE LIGA ŠAMPIONA ZAVRŠENA: Otkriven identitet dvojice igrača Atletika koji su zaraženi koronavirusom!
Foto: EPA/Manuel Bruque

poznato

ZA NJIH JE LIGA ŠAMPIONA ZAVRŠENA: Otkriven identitet dvojice igrača Atletika koji su zaraženi koronavirusom!

S obzirom da obojica moraju dve nedelje u izolaciju to znači da neće biti spremni čak ni ako "jorgandžije" dođu do finala

Objavljeno:

Reprezentativac Hrvatske Šime Vrsaljko zaražen je koronavirusom.

Hrvatski defanzivac je jedan od dvojice fudbalera Atletiko Madrida koji su bili pozitivni na testiranju na Covid-19 kako su ranije javili španski mediji.

- Klupski lekari su dopustili otkrivanje identiteta igrača kako bi se prekinula nagađanja i reč je o Anhelu Korei i Šimi Vrsaljku. Korea je kod kuće u samoizolaciji kao i Vrsaljko koji ionako ne trenira s prvim timom budući da se oporavlja od povrede. Njegovo stanje ćemo posebno motriti budući da je pre nekoliko meseci razvio antitela - stoji u službenom klupskom saopštenju.

Svi igrači i stručni štab "Jorgandžija" su morali da se testiraju pred putovanje u Portugaliju na meč četvrtfinala Lige šampiona koji se igra na neutralnom terenu protiv Lajpciga.

Atletiko je trebalo u ponedaljak da otputuje u Lisabon, ali putovanje je odloženo za utorak kad će čitava delegacija od 93 člana krenuti u Portugal i Atletiova utakmica za sad nije pod znakom pitanja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.