ANJELI JE BESAN, ODE SARIJEVA GLAVA: Italijani pišu da Juve već ima novog trenera!
Mauricio Sari, Foto: AP

OGLASIO SE PREDSEDNIK CRNO-BELIH

ANJELI JE BESAN, ODE SARIJEVA GLAVA: Italijani pišu da Juve već ima novog trenera!

Sari je na korak od otkaza

Objavljeno: 14:57h

Prvi čovek Juventusa Andrea Anjeli je besan na Mauricija Sarija posle ispadanja iz Lige šampiona. Kažu, Anjeli nije ni hteo da dovede ovog trenera u Staru damu, ali je morao da popusti pred željom Pavela Nedveda i ostatka sportskog sektora. Sada je Juve ispao iz Lige šampiona od nejakog Liona, a Anjeli je spreman na nove korake.

Oglasio se posle ćutanja, da je potrebno nekoliko dana sagledavanja situacije kada je trener u pitanju, a sada je Sari dobio otkaz.

Poketino je, uz Alegrija, bio najveće ime na tržištu, on bi pristao odmah, ali izgleda da u klubu nisu uvereni da je bivši trener Totenhema rešenje.

Masimilijano Alegri
Masimilijano Alegri foto: EPA/Simone Arveda

Od Zidana nema ništa, za Pirla je rano, za Gasperinija mnogi tvrde prekasno, a novi trener biće Portugalac Paulo Souza.

On je igrao u Juventusu, dve godine, osvojio je Ligu šampiona 1996. sa tim klubom, a gura ga agent Žorž Mendeš, čiji je štićenik i Kristijano Ronaldo, pa je tu praktično sve više nego jasno.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo koji će biti naredni potezi ljutog Andree Anjelija, onaj zvanični, ali čini se da je o sudbini kluba već sve odlučeno.

Barselona je izgubila Primeru i Liga šampiona joj je izuzetno važna! Večeras (21.00) čeka Napoli posle rezultata 1:1 u Napulju u prvom meču osmine finala. Kvota na keca je 1,65, a dupla šansa X2 je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona – Napoli.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.