BOMBA NA MARAKANI: Zvezda završila najveći transfer ovog leta - posle Kataija i Kange stiže još jedna zver!
FK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

SVE JE REŠENO

BOMBA NA MARAKANI: Zvezda završila najveći transfer ovog leta - posle Kataija i Kange stiže još jedna zver!

Imao je ponude iz Saudijske Arabije, međutim, nije želeo da napušta Evropu

Objavljeno: 09:58h

Dosadašnji fudbaler Panatinaikosa Federiko Makeda (28) trebalo bi da potpiše dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom vredan 1,6 miliona evra, saznaje Informer!

Crveno-beli će grčkom klubu platiti 400.000 evra obeštećenja, kao i 15 odsto zarade od narednog Makedinog transfera, tako da bi ovaj posao Beograđane mogao da košta ukupno dva miliona evra.

Italijan će na "Marakani" zarađivati 500.000 evra po sezoni i imaće bonuse koji mogu godišnje da dostignu 300.000 evra. Konkretno, za plasman u Ligu šampiona Makeda će inkasirati 250.000 evra, a imaće dodatak i za golove i asistencije.

Takođe, "Informer" navodi da je jedan od bonusa koje bi Makeda mogao da ostvari onaj za eventualni plasman u Ligu šampiona, po čemu bi Italijan zaradio dodatnih 250.000 evra!

Makeda je imao ponude iz Saudijske Arabije, međutim, nije želeo da napušta Evropu. Nastupi u dresu Zvezde bi mogli da mu donesu eventualni transfer u neku jaču evropsku ligu, posebno ukoliko se 28.godišnjak pokaže na evropskoj sceni.

Makeda je u protekloj sezoni u Grčkoj postigao 12 golova, čime se preporučio Zvezdi, a u Panatinaikos je stigao na početku sezone 2018/19.

Nema dileme da Bajern ide u četvrtfinale Lige šampiona – u prvom meču osmine finala pobedio je Čelsi u Londonu sa 3:0 i večeras (21.00) samo treba da završi posao. Kec je 1,38, dvojka 7,75, a GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern – Čelsi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.