Mamić svakog meseca šalje lovu jednom Srbinu u zatvor! (VIDEO)
Foto: Beta

Nestvarna priča!

Mamić svakog meseca šalje lovu jednom Srbinu u zatvor! (VIDEO)

Bivši čelnik Dinamo Zagreba daje našem zatvoreniku 300 evra mesečno za kantinu
Objavljeno: 10:21h
foto: Reuters

- U zatvoru sam u sobi bio s jednim Srbinom, jednim Kameruncem i jednim Albancem. Kada sam izašao iz pritvora, rekao sam da ću im slati po 2.000 kuna (oko 300 evra) za kantinu dok su god u Remetincu. Vrlo brzo posle mene je otišao taj Kamerunac, ostala su dvojica i ja sam tome Srbinu i tome Albancu slao po 2.000 kuna za kantinu. U međuvremenu je Albanac negde otišao na izdržavanje pa sam izgubio kontakt s njim, Srbin je još uvek u Remetincu i ja mu i dalje šaljem po 2.000 kuna za kantinu - izjavio je Mamić, a prenosi Jutarnji list.

U međuvremenu je, kaže, kada je izašao iz pritvora stupio u kontakt sa suprugama i jednog i drugog zatvorenika - Srbina i Albanca. Između ostalog je rekao da je nedavno ugostio suprugu i sina zatvorenika iz Beograda.

- Bili su moji gosti, ja sam ih smestio, ja sam ih dočekao i platio njihov boravak, igrao se s tim maleckim - ispričao je Mamić i dodao da je sada od toga stvorena priča nekih, kako je rekao, prljavih mozgova koji prave priču da sa slobode s nekim ljudima u Remetincu stvara nekakvu mrežu i sprema atentat na hrvatskog državnog tužioca Dinka Cvitana i njegovu porodicu.

(Espreso.co.rs/Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.