Otkazan derbi Mančestera, a za to je krivac Žoze Murinjo!
Foto: Reuters

Želi da izbegne povrede

Otkazan derbi Mančestera, a za to je krivac Žoze Murinjo!

Portugalski stručnjak je govorio o lošem stanju terena u Pekingu zbog čega je odlučeno da se ne igra duel Junajteda i Sitija
Objavljeno:

- Mislim da Peking nema sreće, jer je teren jako loš. Važnije mi je u kom su mi stanju igrači nego rezultat pripremne utakmice. Moj jedini cilj je da igrače dovedem kući bezbedno i bez povreda. Ovde nema uslova za igranje dobre fudbalske utakmice - rekao je Murinjo u nedelju.

foto: Reuters

On je istakao da je prijateljska utakmica sada postala "duplo prijateljska".

- Nema povreda, svi su mirni i bezbedni. Idemo kući i spremamo se za sledeću nedelju. Nadam se da naši igrači i Sitijevi igrači mogu da odu kući bez povreda - istakao je portugalski stručnjak.

foto: Reuters

Mančester junajted je u petak izgubio od Borusije Dortmund 1:4, a Portugalac je priznao da put u Kinu nije idealna priprema za njegov tim. On je kazao da jedva čeka da se vrati u Mančester i da nastavi da radi u kompletnom sastavu.

- Mančester siti ima sve igrače. Mi imamo šest-sedam ili čak osam koji su igrali na Evropskom prvenstvu. Želim da se vratimo u Mančester i treniramo u kompletnom sastavu. Hteli smo da dođemo u Kinu zbog navijača i zbog komercijalne strane - rekao je Murinjo.

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.