POSLE ZVEZDE MOGU DA IGRAM I NA MARSU: Na promociji u novom klubu poručio da se posle Beograda ne boji ničega!
Foto: Nemanja Nikolić

predstavljen

POSLE ZVEZDE MOGU DA IGRAM I NA MARSU: Na promociji u novom klubu poručio da se posle Beograda ne boji ničega!

On je novi igrač poljskog velikana

Objavljeno:

Filip Mladenović je i zvanično novi igrač Legije iz Varšave.

Povremeni reprezentativac Srbije je bio slobodan igrač tokom leta i imao je priliku da pređe u klub koji želi, a imao je izuzetno bogate ponude sa istoka i iz Azije, ali je odbio i rešio da ostane u Evropi.

- Od samog početka osetio sam da je Legija najbolje rešenje. Čekao sam na tu ponudu već neko vreme. Кad smo sedili za stolom, vrlo brzo smo se složili. Na primer, imao sam ponudu Krila Sovjetova, ali me istočni pravac nije zanimao. Bila je i ponuda AEK-a iz Atine, kao i finansijski jaka iz Katara, ali ima vremena za arapske zemlje - rekao je Mladenović.

foto: Starsport©

Jedan od zanimljivijih odgovora je dao kada su ga pitali da li je svestan toga da je veći pritisak u Varšavi nego u Gdanjsku gde je igrao prethodne sezone, s obzirom da se od Legije očekuju pobede i titule.

- Bio sam u klubovima sa velikim ambicijama. Crvena zvezda i BATE Borisov su najveći timovi u Srbiji i Belorusiji. Pritisak je bio i u Кelnu. Međutim, nakon avanture sa Crvenom zvezdom, gde su navijači neverovatni, ali i veoma zahtevni, čak mogu da igram i na Marsu. Ne bojim se ničega - jasan je bio Mladenović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.