TOTIJEVA ŠEMA: Mogao u Zvezdu, a sada će u bivšeg šampiona Evrope za šest miliona evra!
Foto: Starsport©

blizu je

TOTIJEVA ŠEMA: Mogao u Zvezdu, a sada će u bivšeg šampiona Evrope za šest miliona evra!

Princ Rima je blizu da završi ogroman posao.

Objavljeno:

Znalo se i po završetku prošle sezone crveno-belima biti potrebna velika rekonstrukcija u napadu. Otuda je, preko menadžerske agencije koja je posredovala prilikom dolaska Ričmonda Boaćija, Crvenoj zvezdi ponuđen mladi Argentinac Mateo Retegi.

Reč je o momku rođenom 1999. godine, koji je kao igrač Boke Juniors zablistao ove sezone u redovima Estudijantesa.

Postigao je devet golova u prvenstvu Argentine i skrenuo pažnju na sebe. Estudijantes nije imao novca da otkupi njegov ugovor, pošto je postojala klauzula u iznosu od 2.000.000 evra.

Zvezdi je Retegi ponuđen kao opcija koja bi došla na jednogodišnju pozajmicu uz potencijalni otkup u junu naredne godine. Na Marakani su se nećkali, jer su se prošle godine opekli sa inostranim pojačanjima. Znali su i da imaju veliki broj stranaca...

Sa najvećeg srpskog stadiona nije bilo reakcije, a u međuvremenu brigu o Retegijevoj karijeri počeo je da vodi novi menadžer, legendarni kapiten Rome Frančesko Toti. Princ Rima je blizu da završi ogroman posao.

Mediji iz Argentine su preneli informaciju da je Boka Juniors blizu dogovora sa Portom oko transfera Matea Retegija. Transfer bi trebalo da iznosi 6.000.000 evra. Bivši osvajač Lige šampiona je poznat po odličnom skautingu, što znači da Gaučos ima sve preduslove da napravi dobru karijeru na Starom kontinentu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.