Grof otkrio šta je prioritet Zvezde u ovoj sezoni! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Ako je i bilo dileme

Grof otkrio šta je prioritet Zvezde u ovoj sezoni! (VIDEO)

Evrokupovi ili domaći šampionat?
Objavljeno:

Božović je najavio promene u odnosu na tim koji je igrao protiv Valete. On je naveo da će desni bek Marko Petković biti u timu, a da će za sastav konkurisati i krilni fudbaler Srđan Plavšić, koji nije bio u ekipi u prve dve utakmice protiv Valete.

- Neke ćemo verovatno odmoriti, a neki će igrati. Sve zavisi kako će se osećati - dodao je trener crveno-belih.

Božović je na konferenciji analizirao revanš utakmicu sa Valetom odigranu pre dva dana u Beogradu, dok je istakao da mu je "mnogo drago" što su se u Ludogorecu, narednom protivniku Zvezde u Evropi, obradovali i što vide olakšanje što će igrati protiv njegovog tima.

Trener je stao u odbranu štopera Tomasa Fibela i Zorana Rendulića, koji su bili kritikovani u javnosti zbog brojnih grešaka na duelu sa malteškim klubom.

- Dopustili smo greške koje smo stalno pravili. Ali, svi gledaju samo dva centralna igrača u odbrani, a ima tu malo preterivanja što se tiče njihove krivice. Ekipa se kolektivno brani i napada. Ako ima pritiska na odbranu, to je zbog toga što vezni i napadači nisu uradili kako treba. Imamo dva beka koja često zaboravljaju ulogu i idu napred. Dva čoveka ostanu na vetrometini i uopšte nisu u dobrom položaju - rekao je Božović.

Zvezda će sutra dočekati Napredak u srpskom prvenstvu, a potom će u utorak gostovati Ludogorecu u Razgradu u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Revanš sa bugarskim klubom igraće se 2. avgusta u Beogradu.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.