Oni znaju šta je dobar biznis: Porto je majstor da vam proda maglu za debele pare! (VIDEO)
Foto: Reuters

Tako se posluje

Oni znaju šta je dobar biznis: Porto je majstor da vam proda maglu za debele pare! (VIDEO)

Ne kažemo da nekada ne ubodu, ali vrlo često se ispostavi da igrači na kojima uzmu malo bogatstvo, budu ustvari mačke u džaku!
Objavljeno:

7. Danilo - Kada kupujete brazilskog beka to je uvek "kupovina mačke u džaku", a ovog puta žrtva je bio Real Madrid koji je platio 24-godišnjeg igrača 23 miliona funti, a sada pokušava na sve načine da ga se oslobodi.

6. Elijakim Mangala - Vi samo kažite cenu i Mančester Siti vadi pare, a tako je bilo i u ovom slučaju. Koliko su se samo na "Etihadu" zeznuli u kupovini ne možemo ni da pobrojimo, a jedna od najgorih je bio Francuz plaćen Portu 32 miliona funti. Gvardiola već pokušava da ga se oslobodi.

5. Anderson - Jedan od najvećih promašaja u karijeri ser Aleksa Fergusona koji je "zmajevima" dao nešto manje od 24 miliona funti za Brazilca koga su na kraju navijači Mančester junajteda ismevali.

4. Ali Sisoko - Tokom 2009. godine za njegov potpis borili su se Milan i Lion, a pobedili su Francuzi i odveli beka za 12,1 milion funti. I grdno su se prevarili, a prošle godine je on bio jedan od najgorih igrača u Premijer ligi noseći dres Aston Vile.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.