IBRAHIMOVIĆ NAPUŠTA MILAN? U svom stilu najavio odlazak, pa isprozivao upravu i trenera: Ne znam ni ko je on!
Ibra, Foto: Printscreen/Facebook

KAKAV LUDAK

IBRAHIMOVIĆ NAPUŠTA MILAN? U svom stilu najavio odlazak, pa isprozivao upravu i trenera: Ne znam ni ko je on!

Stvarno je poseban čovek

Objavljeno:

Zlatan Ibrahimović je po svemu sudeći veliki protivnik predsednika uprave Milana Ivana Gazidisa, a sada je objavljen dio njegovog intervjua za Sportsweek koji izlazi u subotu.

- Ibra igra da bi nešto osvojio ili on ostane kod kuće - odgovorio je na pitanje o svojoj budućnosti.

- Rekli su mi da je odlazak u Ameriku previše lagan, pa sam se vratio u Milan. Ovdje sam čisto zbog strasti, jer u osnovi igram besplatno ... Tada je ta situacija COVID-a sve zaustavila i pomislio sam, možda nešto mi pokušava reći da bi trebalo da se povućem, ali smo se srećom vratili na teren i moja povreda je prošla. Nakon dva dana sam uspeo da se uključim u tim iako su mi govorili 'polako'. Ibra je takav - govori 39-godišnjak.

foto: EPA/Roberto Bregani

- Ibra je rođen za igranje fudbala i još uvek je najbolji u njemu. Videćemo kako se osećam za dva mjeseca. Videćemo i šta se događa sa klubom. Ako je ovo situacija, da budem iskren, malo je verovatno da me nećete videti u Milanu sledeće sezone. Ibra nije igrač Lige Evrope, a Milan nije klub koji pripada tom takmičenju - dodao je.

Trener Stefano Pioli postiže solidne rezultate u poslednje vreme, ali i dalje je sve izvesnije da će ga naslediti Ralf Rangnik.

- Ko je Rangnik? Ne znam ni ko je on - u svom je stilu poručio Ibrahimović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.