ČUKARIČKI IMA NAJVIŠE AMBICIJE: Veselinović ostaje na Brdu i sprema ekipu za nove pobede!
Foto: FK Čukarički

rekapitulacija

ČUKARIČKI IMA NAJVIŠE AMBICIJE: Veselinović ostaje na Brdu i sprema ekipu za nove pobede!

Osim toga, on je govorio i o pripremama za narednu kampanju, ambicijama i timu koji će imati na raspolaganju

Objavljeno:

Trener fudbalera Čukaričkog Aleksandar Veselinović u opširnom intervjuu za sajt kluba sumirao je čitavu sezonu.

Osim toga, on je govorio i o pripremama za narednu kampanju, ambicijama i timu koji će imati na raspolaganju.

– U oba takmičenja u kojima ćemo učestvovati, Superligi i Kupu Srbije, imaćemo maksimalne ambicije. Ali, korak po korak, od utakmice do utakmice… Ono što je sigurno, ići ćemo na pobedu na svakom meču, pa ćemo videti dokle će nas to dovesti. Sve to uz obavezu da Čukarički igra kvaliteno i napadački, da to bude ekipa koja je prepoznatljiva, uz maksimalno zalaganje od prvog do poslednjeg minuta – rekao je Veselinović.

foto: Starsport©

Na startu priprema, Brđani će imati veliki broj mladih igrača, ne samo onih koji su prethodne sezone dobijali šansu. Među njima će biti i momci koji su bili na pozajmicama u sezoni koja je iza nas.

– Svi oni će početi pripreme, u zavisnosti od rostera i odlazaka, procenićemo šta je najbolje za svakog pojedinačno i za tim. Za mladog igrača najvažnije je da igra. Većina momaka koji su bili na pozajmicama, pružali su vrlo kvalitetne partije, zaslužili su šansu.

O konkretnim imenima i pojačanjima, čak i eventualnim pozicijama u timu koje su deficitarne, Veselinović nije želeo da priča.

– Kad smo počeli pripreme za prošlu sezonu, 24. maja, kazao sam da sam protiv dovođenja igrača dok ne upoznam selekciju tima. Sada je iza nas godinu dana iskustva, igrači su naučili na moj način rada i komunikaciju, takođe ja na njih. Čukarički ima formiranu ekipu, bilo bi bezobrazno da imamo prohteva i želja. Ali, naravno da će klub reagovati ako se pojavi neko zanimljivo i nama dostupno ime – kazao je Veselinović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.