SUDIJE GURAJU PARTIZAN I ZVEZDU: Hrvat iz Vojvodine opleo po 'večitima' i isprozivao srpski fudbal!
Slavko Bralić, Foto: Printscreen/Youtube/Az Scout International

ODJECI POBEDE U KUPU

SUDIJE GURAJU PARTIZAN I ZVEZDU: Hrvat iz Vojvodine opleo po 'večitima' i isprozivao srpski fudbal!

Doduše, i pored svega toga, rekao je da želi da nastavi karijeru u Voši

Objavljeno: 15:29h

Hrvatski fudbaler iz redova Vojvodine Slavko Bralić pričao je za hrvatske medije, tačnije 24sata.hr, o utakmici sa Partizanom u Nišu, ali i o globalnom stanju u srpskom fudbalu.

- Uh, presrećni smo, popila se i koja čašica više, j*biga, ne osvaja se trofej u Srbiji pored Zvezde i Partizana svaki dan - rekao je za 24 sata Bralić.

On je medijima iz domovine objasnio i da teren u Nišu nije baš bio neutralan, kako su pravila možda čak i nalagala.

- Ma, nije to bio neutralni teren, bilo je navijača Partizana. Celu utakmicu su vređali našeg trenera Nenada Lalatovića jer je dete Zvezde. Nije mu smetalo, on voli negativnu energiju s tribina da preusmeri sa nas na sebe. Lalatović je sjajan čovek, stručnjak i motivator - dodao je Bralić.

Osvrnuo se i na samo stanje u srpskom fudbalu, pričao je o tome da Sadik prema njegovom mišljenju vredi 20 miliona evra, a imao je poruku iz za sudije.

- Teško je u Srbiji, Zvezdu i Partizan guraju sudije. Liga nije kvalitetna kao 1. HNL jer ima više klubova, pa se kvalitet malo razvodni, ali ima i ovde, kao uostalom i na celom Balkanu, puno sjajnih igrača - zaključio je Bralić.

Posle kikseva Lacija i Intera ne sme Juventus da propusti šansu. Otud i kvota 1,18 na keca. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Juventus – Leće.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.