GOTOVO JE! LUKA JOVIĆ PRISTAO DA PREĐE U MILAN: Njegov boravak u Realu je završen!
Foto: EPA

neće više da ga trpe

GOTOVO JE! LUKA JOVIĆ PRISTAO DA PREĐE U MILAN: Njegov boravak u Realu je završen!

Mediji javljaju da je sada preostalo samo da se klubovi dogovore oko obeštećenja

Objavljeno:

Real više neće gledati kroz prste Luki Joviću zbog "kikseva" van terena u poslednje vreme, niti će mu pružiti drugu šansu da se sledeće sezone dokaže i počeo je pregovore o njegovom transferu u Milan.

Sa time se složio i srpski fudbaler, prenose italijanski mediji.

"Le Bombe di Vlad" javlja da je napadač bio na sastanku sa predstavnicima oba kluba i dao svoj pristanak da se tokom leta preseli na sever Italije u redove nekadašnjeg prvaka Evrope.

Jović u prvoj sezoni u Realu nije pokazao gotovo ništa, mada nije imao ni previše prostora za to, ali ni ono malo šansi što je dobijao nije pokazao ništa.

Na to su se sve nadovezali i ekscesi koje je imao van terena od prekida sezone zbog koronavirusa kada je prvo prekršio karantin, pa je onda doživeo povredu zbog koje je već sada završio sezonu, a na kraju je u procesu oporavka prošle nedelje organizovao roštilj u kući u Madridu zbog čega je ponovo bio na udaru javnosti i očigledno su u Realu izgubili strpljenje za njega.

Italijanski mediji prenose da je sada preostalo samo da se klubovi dogovore oko visine obeštećenja, a videćemo na koju cenu će pristati Madriđani koji su ga prošlog leta platili Ajntrahtu 60.000.000 evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.