MIJATOVIĆ UDARIO NA JOVIĆA: Nije iskoristio šansu, ništa nismo videli od njega!
Foto: Profimedia

kraljevski klub

MIJATOVIĆ UDARIO NA JOVIĆA: Nije iskoristio šansu, ništa nismo videli od njega!

Podsetimo, Luka Jović je u žižu španskih medija dospeo pre dva meseca kada je došao u Srbiju zbog rođendana svoje devojke u toku pandemije koronavirusa i prekršio mere karantina

Objavljeno:

Legenda Real Madrida Predrag Mijatović u razgovoru za Marku rekao je ima utisak da srpski fudbaler Luka Jović nije skroz zainteresovan da uspe u tom klubu.

- Voleo bih da je drugačija situacija i da sada razgovaramo o tome kako postiže golove. Luka je mlad, dobio je šansu u Madridu posle izvanredne sezone u Ajntrahtu, ali je nije iskoristio. Nismo videli previše od njega, tek poneke detalje koji ne mogu jasno da definišu da li je igrač za klub veličine Reala. Čini se da Jović nije 100% koncentrisan za ideju da uspe u kraljevskom klubu - rekao je Mijatović.

foto: Saša Pavlić Koky

Podsetimo, Luka Jović je u žižu španskih medija dospeo pre dva meseca kada je došao u Srbiju zbog rođendana svoje devojke u toku pandemije koronavirusa i prekršio mere karantina, pa je povređen došao na prvi trening posle pauze, slagajući da je povredu dobio upravo na tom treningu.

Zatim je napravio roštilj u svom domu i time dodatno razbesneo sve u Madridu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.