ZDJELAR ZA ESPRESO PRED DERBI U KUPU: Nekima se desi da i ne spavaju!
Saša Zdjelar, Foto: Starsport©

U SUSRET SVETKOVINI SPRSKOG FUDBALA

ZDJELAR ZA ESPRESO PRED DERBI U KUPU: Nekima se desi da i ne spavaju!

Defanzivni vezista i jedan od najboljih fudbalera ove generacije Partizana za naš portal pričao je o očekivanjima pred meč sa ljutim rivalom

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar, kao i uvek, posebno je motivisan za susret sa Crvenom zvezdom. Ovog puta, tim čiji je on pravi motor na terenu, sastaje se sa Večitim rivalom u sredu od 20 časova, a ulog je ogroman, plasman u finale Kupa za svojevrstan spas sezone, kako to mi novinari volimo da nazovemo.

U razgovoru za naš portal, defanzivni vezista i jedan od najboljih fudbalera ove generacije crno-belih pričao je o očekivanjima pred duel sa ljutim rivalom, ali i o nekim osobenostima koje ovaj meč nosi.

Zdjelar u jednom od duela sa igračima Zvezde
Zdjelar u jednom od duela sa igračima Zvezde foto: Beta/Branislav Božić

Kako se motivišeš pred Derbi?

- Pred Derbi zaista nije potrebna posebna motivacija. Derbi sam po sebi nosi veliko uzbuđenje i tih 24h pre njega želite da sto pre izađete na teren. U karantinu gledate da vreme provedete kako vama najviše prija i da fokus bude ka meču.

Šta će biti presudno u tih 90 minuta fudbala na stadionu Partizana?

- Uvek je presudna koncentracija, kako koja ekipa uđe u utakmicu i uz sve to želja i izgaranje koje moraju da postoje 90 minuta.Tu je svaki pad koncentracije i greška opasnost, tako da opuštanja ne sme biti.

Zdjelar protiv Ivanića na 162. Večitom derbiju
Zdjelar protiv Ivanića na 162. Večitom derbiju foto: Starsport©

Savo Milošević je bio legendaran igrač, osvojio je svašta, koliko znači to što imate njega kraj sebe i da li je to dodatni stimulans za vas?

- Šef je zaista imao sjajnu karijeru i svakako da može mnogo da pomogne jer utakmicu gleda i iz ugla trenera, ali i igrača i najvažnije zna kako i zašto igrači reaguju u datom trenutku. To ne važi samo za Derbi već za svaku utakmicu.

Ima li sna pred ovakve mečeve ili se misli samo o terenu?

- Uvek se broje sati, ali je tu iskustvo koje već imate i onda prevlada hladna glava. Ako niste nikada igrali Derbi ili ste tek ušli u prvi tim, onda se može desiti i ta pozitivna trema, pa i nespavanje...

Maštaš li o golu Zvezdi?

- Nama je vazna pobeda, a sve ostalo je šlag na torti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.