BIVŠI IGRAČ ZVEZDE MOŽE DA UMRE U SVAKOM TRENUTKU NA TERENU: Lekar upozorava na njegovo opasno stanje!
Slavko Perović ne namerava da završi karijeru, Foto: Starsport©

Neće da prekine karijeru

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE MOŽE DA UMRE U SVAKOM TRENUTKU NA TERENU: Lekar upozorava na njegovo opasno stanje!

Kako kaže, u klubu ga teraju da trenira, što je potpuno pogrešno

Objavljeno:

Nekadašnji napadač Zvezde, a sada član bukureštanskog Dinama Slavko Perović ugrožava sopstveno zdravlje i život svaki put kada zaigra na utakmici, tvrdi bivši lekar ovog rumunskog kluba.

Iskusni centarfor je u februaru doživeo težak sudar na terenu posle koga je ostao bez svesti od udarca koji je dobio od igrača FCSB i hitno je bio prebačen u bolnicu.

Međutim, problem nije u tome, već, prema tvrdnji bivšeg lekara Dinama Adrijana Motoača, u radu srca.

foto: Printskrin

- Perović ima stari problem sa srcem koji mu je ustanovljen još dok je igrao u Srbiji i Turskoj. EKG je pokazao izvesne anomalije u radu srca, a za sportiste postoje dva različita biotipa. Njegov je sličan onom koji imaju Afrikanci. To su drugačiji otkucaji od Evropljana i oni se javljaju sa izvesnim odstupanjima - rekao je Motoača za rumunski "GSP.ro".

Kako kaže, on strahuje da bi mogla da se dogodi tragedija i nesrećni slučaj kao kada je kamerunski fudbaler Patrik Ekeng umro u 26. godini od srčanog udara tokom utakmice 2016. godine.

- Kada je Perović otpušten iz bolnice dobio je terapiju i vreme da se ustanovi da li su anomalije nestale. Tri meseca sam proveo s njim, bavio se njegovim problemom. Perovićev problem nije za šalu, mogao bi iznenada da doživi infarkt kao Ekeng. Umesto da prate njegovo stanje, u klubu ga teraju da trenira i to je pogrešno - dodaje Motoača.

Povodom svega ovoga se oglasio i Slavko Perović.

- Iz medija sam saznao da imam probleme sa srcem. Nije prvi put da čujem tako nešto. Za sada treniram normalno, videli ste da igram. Nemam nameru da stanem, nastaviću karijeru i igrati fudbal - poručio je srpski fudbaler.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.